Üniversite öğrencilerine, yılbaşı hediyesi olarak İncil dağıtılıyor iddiası

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2008 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum Atatürk Üniversitesi (AÜ) Çat yolu girişinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından yılbaşı hediyesi adı altında öğrencilere İncil ve Hıristiyanlık'la ilgili kitaplar dağıtıldığı belirtildi.

Kapalı bir poşet içerisinde öğrencilere yaklaşan kişilerin, 'bu firmamızın size yılbaşı hediyesidir' dediği, açılan poşetlerin içerisinden İncil ve Hıristiyanlığı anlatan kitap ve CD'ler çıktığı ifade edildi.

Atatürk Üniversitesi ikinci sınıf öğrencisi S.Y. aldığı hediye poşetinin içerisinden çıkanlar karşısında şok olduğunu belirterek, "Akşam üzeri ders çıkışı evime gidiyordum. Öğrencilere birşeyler verildiğini gördüm. Yaklaşınca bir poşet de bana uzatarak 'alın size yılbaşı hediyemizdir' deyince ben de aldım. Karanlıkta ne olduğunu pek anlamadım. Eve gelince poşeti açtım ve bunlar çıkınca şok oldum. Kim bunlar, istihbarat birimleri ne iş yapar? Adamlar bir taksi içerisinden alıp alıp dağıtıyorlardı." şeklinde tepki gösterdi.

Poşet içerisindeki hediyelerin arasında, 1 adet İncil, 1 adet Mesih İsa'nın yaşamını anlatan teyp kaseti ve CD,1 adet Mecdelli Meryem'in Gözünden İsa Mesih konulu CD ve 2 adet kitap bulunuyor. Kitapların, Zirve Yayınevi'ne ait olması dikkat çekti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber