PAÜ'de AB'ye girme hazırlığı

Haber Giriş : 22 Aralık 2004 17:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı'nın, AB Akdeniz Ülkeleri Tıp Birliği toplantısına Danışma Kurulu Başkanı olarak katılacağı bildirildi.

PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Mart ayında Brüksel'de yapılacak olan AB Akdeniz Ülkeleri Tıp Birliği toplantısına Danışma Kurulu Başkanı olarak katılacak. PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı düzenlediği basın toplantısında, AB Akdeniz Ülkeleri Tıp Birliği'nin 15 Aralık 2004 tarihinde İtalya'nın Milona kentinde AB şemsiyesi altında tıp ve sağlık konularında yapılacak ortak araştırmaları yönlendirmek amacıyla 22 tıp fakültesi dekanı tarafından kurulduğunu söyledi.

Türkiye'den Akdeniz Üniversitesi ve PAÜ'nün Tıp Birliği'nin kurucu üyeleri arasında yer aldığını belirten Kazdağlı, "PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Hüseyin Bağcı, İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan, Almanya ve İngiltere başta olmak üzere AB üyesi ülke ve Akdeniz'e kıyısı olan diğer ülkelerden katılan delegelerin yaptığı toplantıya birliğin Danışma Kurulu Başkanı olarak katılacaktır" dedi.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber