Kadın öğretmen kaçırdı, 4 kişi tecavüz etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Haziran 2009 12:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir fuhuş çetesinin çökertilmesinde "gizli tanık" olarak korunan 16 yaşındaki M.Ö.'yü davadan vazgeçirmek için kaçırıp kokain veren ve tecavüz eden biri kadın öğretmen 5 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa'da öğretmenlik yapan 25 yaşındaki E.O.'nun, çete elebaşı olan ve halen cezaevinde bulunan Z.A. ile müzik yayını yapan kanaldan haberleştiği ortaya çıktı.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Organize Bürosu ekipleri, şubat ayında genelev çetesine yönelik bir operasyon düzenlenmişti. Çete elebaşı ve 5 kız babası Z.A. ile çetenin 16 üyesi tutuklandı.

Polis, fuhuş çetesi operasyonunda 16 yaşındaki M.Ö.'nün işkenceyle fuhuş yapmaya zorlandığını belirledi. M.Ö., polise gizlik tanık sıfatıyla ifade verip koruma altına alındı.

16 yaşındaki M.Ö., yaklaşık 10 gün önce koruma altında tutulduğu yetiştirme yurdundan kimliği belirsiz kişilerce kaçırıldı. Polis, yaptığı araştırmada, M.Ö.'nün çete elebaşı Z.A.'nın sevgilisi E.O. tarafından kaçırıldığını belirledi.

E.O. ile M.Ö.'yü kaçıran fuhuş çetesi üyesi H.O., O.M., S.S. ve K.T. Belediyeevleri Mahallesi'ndeki bir villada yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgusu yapılan E.O.'nun, Z.A. ile bir müzik kanalına kısa mesaj göndererek haberleştikleri belirtildi.

Z.A.'nın, kendisini kurtarmak için tek çarenin M.Ö.'yü davasından vazgeçirmek olduğunu söylediği E.O.'nun, yurtta kalan M.Ö.'yü kaçırıp Z.A.'nın arkadaşlarına teslim ettiği öğrenildi.

3 gün boyunca davadan vazgeçmesi için M.Ö.'ye kokain içirildiği, vücudunda sigara söndürüldüğü ve tecavüz edildiği belirlendi. Polis, E.O.'nun, Z.A. ile müzik yayını yapan kanal üzerinden mesajlaştığını, kendisinin cezaevinden kurtulması için M.Ö.'nün kesinlikle davadan vazgeçirilmesini istediğini belirledi.

Gözaltına alınan 5 kişi, "kişiyi hürriyetinden mahrum etme, adam kaçırma, tecavüz, uyuşturucu kullanmak" suçlamasıyla adli mercilere sevkedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber