Bilinçaltınıza olumlu mesajlar verin

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2009 15:39, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57

- Uzmanlar, insanların bilinçaltına doğru mesalar vererek hedeflerine çok daha kolay ulaşabileceklerini söylüyor.

Bursa'da, AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen 'Kadın Sorunları' seminerlerinin ilkinde konuşan Kişisel Gelişim Uzmanı Semra Kozanlı, bakış açısının değiştirilmesinden bilinçaltına ulaşma yollarına kadar birçok konuda kadınlara pratik bilgiler verdi. Kozanlı, şuuraltının önemine dikkat çekerek, "Olaylara bakış açımız ve hayattaki duruşumuz çok mühim. Bütün bunlar, çevremize verdiğimiz mesajlar olduğu kadar, bilinçaltımıza da verdiğimiz mesajlar anlamına geliyor. Bilinçaltı devamlı isteklerimizi yerine getirmek için uğraşan çok büyük bir güç. Şuuraltımıza doğru mesajları vererek isteklerimize çok daha kolay ulaşabiliriz" dedi.

Hem ikili ilişkilerde hem de kendimize verdiğimiz mesajlarda 'doğru' mesajları seçebilmenin önemine işaret eden Kozanlı, "Eşlerinize, çocuklarınıza verdiğiniz mesajların yerine ulaşmadığından, ikazlarınızın dikkate alınmadığından şikayetçiyseniz, mesajlarınızı nasıl bir yolla verdiğinizi sorgulamanız gerekli. Mesajları olumlu cümlelerle verirseniz ve sözlerinizle sorumluluğu karşınızdakinin boynuna asarsanız, emin olun ki daha çok dikkate alınacaksınız" diye konuştu. Ördekli Kültür Merkezi'ndeki seminer büyük ilgi gördü.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ise, "Yaz boyunca kadınların birçok meselesinin tartışılacağı seminerlerden kadınlarımız büyük fayda görecek. Seminer programı önüme geldiğinde, kadınlarımızın karşılaştığı sorunları bir kez daha yakından görme fırsatı buldum. Kadının adı yok, ama ne yazık ki derdi çok" dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Ertan ise, ilkini gerçekleştirdikleri seminerin ilgi görmesinden büyük memnuniyet duyduklarını söyledi.

Ördekli Kültür Merkezi'ndeki seminere çok sayıda kadın katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber