TBMM Başkanı Şahin'den kaymakama fırça!

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 02 Eylül 2009 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in çeşitli temaslarda bulunduğu seçim bölgesi Antalya'da Kumluca Kaymakamı Salih Işık'a hafif fırçası ilçede olay oldu.

Kaymakam Işık'ın kendisine sunduğu brifingi beğenmeyen Meclis Başkanı Şahin, "Sorunları buraya yazmışsın ama bu halk ağzıyla olmuş. Bunu kahveye gittiğimde halk da söylerdi bana. Sorunları ortaya koyup bunlarla ilgili 'Şu çalışmaları yapıyorum' demen lazım. Bir daha karşılaşırsak öyle yaparsın" diye konuştu. Şahin, bu sözlerinin ardından kırmızı kalemle takip ettiği dosyayı yanındakilere verdi ve kırmızı kalemi masanın önüne doğru fırlattı.

Kaymakam Işık'a kaç yıldır ilçede görev yaptığını soran Şahin, aldığı 'Bir yıl' cevabının ardından makamdan ayrıldı. Meclis Başkanı Şahin'in ilçeden saat 17.00 sıralarında polis helikopteriyle ayrılmasının ardından Kaymakam Salih Işık ve Belediye Başkanı AKP'li Hüsamettin Çetinkaya acil toplantı yaptı. Şahin'i uğurlarken oldukça keyifsiz görünen Kaymakam Salih Işık, Belediye Başkanı Çetinkaya ve ilçenin ileri gelenlerinin katıldığı toplantı iftar saatine kadar sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber