Başarılı başhekime vali Gürbüz'den takdirname

Haber Giriş : 25 Ocak 2005 14:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari Valisi Erdoğan Gürbüz, yaklaşık bir hafta önce yolcu otobüsünün kaza yapması sonucu 36 kişinin yaralandığı olayda doktorları seferber ederek yaralılara zamanında müdahale eden Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Servet Kocaöz'ü başarısından dolayı kutlayarak takdirname belgesi verdi.

Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Servet Kocaöz'ü makamına davet eden Vali Erdoğan Gürbüz, meydana gelen kazanın çok üzücü olduğunu, polis, jandarma ve hastane personelinin üçlü çalışması sonucunda yaralılara zamanında müdahale edildiğini söyledi.

Doktorları zamanında ve eksiksiz olarak acil serviste bulunduran başhekimi kutladığını belirten Vali Gürbüz, "Büyük bir kazayı kıl payı atlattık.

Polis, jandarma ve sağlık personeli güzel bir çalışma sergilediler. Kazada can kaybının olmaması bize sevindirmiştir. Kaza yerine zamanında ulaşma, acil servislerde yaralılara zamanında müdahale etme ölümcü olayların önüne geçilmesi genç ve başarılı başhekimimizin büyük payı vardır.

Genel cerrah olan başhekimimizin hastaneye gelmesiyle birlikte bir zamanlar çökmüş döner sermaye, her tarafın harabeye dönmüş hastanemizi güzel bir görünüme kavuşturmuştur. Basın başta olmak üzere şuana kadar hiç bir vatandaşımızdan hastane konusunda kötü laf işitmiş değiliz. Başarılı evladımızın başarılarına başarı katması için kutluyor ve takdir belgesi ile ödüllendiriyorum" dedi.

Başhekim Uz. Dr. Servek Kocaöz ise cana yakın ve misafirperver olan Hakkari halkının her türlü hizmete layık olduğunu belirterek, kendisini takdir veren Vali Gürbüz'e teşekkür etti.

iha

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber