14 Kasim 2009'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2009 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Malatya'ya gidecek.

- Erdoğan, Malatya'da 2. Ordu Komutanlığını ziyaret edecek, Beydağı Ağaçlandırma Projesi ve Malatyapark alışveriş merkezinin açılış törenine katılacak.

- Malatya Belediyesine ve Valiliğe ziyaretlerde bulunacak olan Erdoğan, Malatya AK Parti Siyaset Akademisi toplantısında konuşacak.

- İnönü Üniversitesinin açılışlarına katılacak olan Erdoğan, iş adamları ve kanaat önderleri ile akşam yemeğinde bir araya gelecek.

2-KKTC'nin 26. kuruluş yıl dönümü resmi kutlamaları, KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ın Bayrak Televizyonu'nda yapacağı konuşmayla başlayacak.

- Kutlamalar çerçevesinde düzenlenen ve KKTC'nin 1. Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın açılış konuşmasıyla başlayacak "Cumhuriyetin 26. Yıl Dönümünde KKTC ve Türk Medyası" konulu panele Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Salih Melek ve Anadolu Ajansı Genel Müdürü Dr. Hilmi Bengi de katılacak.

3- CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Burdur'un Karamanlı ilçesinde belediye başkanlığını ziyaret ederek, belediye ve ilçe başkanları ile toplantı yapacak.

- Daha sonra Burdur'un Gölhisar ilçesi Yusufça beldesine geçecek olan Baykal, burada halka hitap edecek.

- Burdur'dan Antalya'ya dönecek olan Baykal, özel bir hastane ile bir çarşının açılışı, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Geleneksel Ödül törenine katılacak.

4- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Burdur'un Gölhisar ilçesi Yusufça beldesi ile Burdur AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

- Bülent Arınç, Afyonkarahisar'da düzenlenen Siyaset Akademisi'nin açılış toplantısına katılacak.

5- Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Lefkoşa'da KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Hasan Bozer ve Başbakan Derviş Eroğlu tarafından ayrı ayrı kabul edilecek.

6- Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenecek Türkiye-Suriye planlama teşkilatları sempozyumunun açılış konuşmasını yapacak.

7- Devlet Bakanı Egemen Bağış, Van'da ziyaretlerde bulunduktan sonra AK Parti İl Teşkilatı toplantısına katılacak.

8- Devlet Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılacak.

9- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, resmi ziyaret için İspanya'ya gidecek.

- Davutoğlu, İspanya Dışişleri Bakanı Miguel Angel Moratinos ile akşam yemeğinde biraraya gelecek.

10- Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenecek "Doğumunun 800'üncü Yılında Hacı Bektaş Veli'yi Serçeşme'de Anıyoruz" adlı etkinliğe katılacak.

11- Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Eskişehir'de Vali Mehmet Kılıçlar ile Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret edecek, İl Koordinasyon Toplantısı'na katılacak.

12- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) 3. Genel İstişare Kurulu Toplantısı'na katılacak.

13- Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasında sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir araya gelecek.

14- Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinin 14 Kasım Dünya Diyabet Günü dolayısıyla düzenlediği toplantıya katılacak.

- Daha sonra Antalya'ya gidecek olan Demirel, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Geleneksel Ödül Töreninde bulunacak.

15- Siyasi partilerden...

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Diyarbakır'da partisinin genişletilmiş il danışma meclisi toplantısına katılacak.

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, Karaman'da genişletilmiş danışma meclisi toplantısına katılacak, ardından basın toplantısı düzenleyecek.

- MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, Adana'da basın toplantısı düzenleyecek.

- DSP'nin 24. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Ankara'da kutlama töreni yapılacak.

- Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Adana ve Mersin'de partisinin il başkanlıklarını hizmete açacak.

16- Yatırımcı rehberi...

- İMKB'de işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 3,13 oranında değer kazandı.

- Haftalık bazda ABD dolarının satış fiyatı yüzde 0,07 artarken, avronun satış fiyatı yüzde 0,18 düştü.

- Yatırım fonlarına katılma belgelerinin haftalık ortalama artışı yüzde 0,42 oldu.

17- Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel İdare Kurulu (GİK) Toplantısı Eskişehir'de yapılacak. Genel Başkan Ömer Cihad Vardan, gala programında konuşacak.

18- Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 4. Bölge Toplantısını Çanakkale'de yapacak.

19- Denizli Barosu tarafından düzenlenen Borçlar Kanunu Tasarısının Getirdiği Yenilikler konulu toplantıya, Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker katılacak.

20- Toplantı... Tören...

- YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, Türkiye Yazarlar Birliği Yazar Okulunun açılış dersinde, "Türk Yükseköğreniminin Dünü ve Bugünü" konusunu işleyecek.

- Tarihçi Prof. Dr. Halil İnalcık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş'nin düzenlediği etkinlikle akademik hayatının 70. yılını kutlayacak.

- Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali, kurban kampanyasına ilişkin Bursa'da düzenlenen toplantıya katılacak.

- Türk Ocakları Genel Başkanı Nuri Gürgür, Kayseri'deki "Türk Ocakları Bölge İstişare Toplantısı"na katılacak.

21- 18. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu'nda yer alan Türkiye, 5. maçını İsviçre ile Trabzon'da yapacak.

22- Hentbolda Avrupa mesaisi...

- Erkekler Avrupa Çalenç Kupası 3. Tur ilk maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, İtalya'nın Bologna United takımıyla Ankara'da karşılaşacak.

- Erkekler Avrupa Kupa Galipleri Kupası 3. tur ilk maçında, İzmir Büyükşehir Belediyesi, deplasmanda AEK Atina ile mücadele edecek.

23- TFF 2 Lig'de 1, TFF 3. Lig'de 3 maç yapılacak.

24- Beko Basketbol Ligi'ne 5, Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'ne ise 2 karşılaşmayla devam edilecek.

25- Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi'nde 6 maç yapılacak.

26- Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından düzenlenen 2. Gelecek Beklenen Klasman Hakem Kampı Antalya'da başlıyor.

27- Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 1 maç yapılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber