Eskişehir'de kayıp öğretmenden iki gündür haber alınamıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2010 11:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde 4 meslektaşıyla önceki gün gezintiye çıktıkları otomobille maddi hasarlı kaza geçirip aynı araçla döndükleri ilçede evine 500 metre kala inen fen bilgisi öğretmeni iki gündür aranıyor.

Mihalgazi İlköğretim Okulunda öğretmen olarak görev yapan Ahmet Altay, Mustafa Derin, Abbas Kaplan,Sinan Çektemir ve Mehmet Ali Örkmez 15 Martta arkadaş akşam saatlerinde gezmek için ilçe dışına çıkmaya karar verdi.

Ahmet Atlay'ın kullandığı 26 SL 652 plakalı otomobille Sakarıılıca Kaplıcaları mevkisine giden öğretmenler bir süre burada kaldıktan sonra 22.30 sularında Mihalgazi'ye dönmek için yola çıktılar.

Kaplıcalar çıkışında Ahmet Atalay'ın kullandığı otomobil, yol kenarındaki bir kayaya çarptı. Maddi hasarın meydana geldiği olaydan sonra aynı araçla ilçeye gelen öğretmenlerden Mehmet Ali Örkmez (30), konakladığı lojmana 500 metre kala Sakarya Nehri'nin geçtiği yol kenarında indi.

Daha sonra evlerine giden öğretmenler sabah okula gittiklerinde Mehmet Ali Örkmez'in gelmediğini fark edince durumu jandarma ve emniyet yetkililerine bildirdi.

Olay yerinde ve kaza yapılan araçta inceleme yapan güvenlik güçleri, cep telefonu kapalı olan Mehmet Ali Örkmez'in kaldığı lojmanı da aradı, yakınlarıyla irtibata geçti. Bugün de okula gelmeyen bekar Mehmet Ali Örkmez'in bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber