Yumruk atan öğretmenin okuldaki odası arandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2010 12:49, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Kayseri'de dün Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız'a yumruklu saldırıda bulunan Merkez Endüstri Meslek Lisesi beden eğitimi öğretmeni Şahin Ş'nin okuldaki odasında polis tarafından arama yapıldığı bildirildi.

Lise yöneticileri, Bakan Yıldız'a yumruklu saldırıda bulunan Şahin Ş'nin okuldaki odasında polis ekiplerince arama yapıldığını ancak herhangi bir bulgu veya belgeye el konulmadığını belirtti.

Okulda 4 beden eğitimi öğretmeninin görev yaptığını ifade eden yetkililer, "Şahin Ş, diğer 3 öğretmene göre biraz farklı bir yapıya sahip. Dünkü olay sırasında Şahin Ş'nin derste olması gerekiyordu ancak okulun 70-80 metre yakınında bulunan şehitliğe gitmiş. Şehit cenazesi töreni, yoğun duyguların yaşandığı bir ortamdır. Şahin Ş, o anda hisleriyle hareket etmiştir" dediler.

Öğrenciler ise Şahin Ş'nin böyle bir davranışta bulunacağın ı tahmin etmediklerini belirterek, "Öğretmenimizin sakin bir yapısı vardı. Olayı duyduğumuzda şaşırdık. Kendisinin boks antrenmanlarına da katılıyoruz. Bizimle zaman zaman şakalaşırdı da. Yapılan saldırıyı onaylamıyoruz" diye konuştular.

Öte yandan, okul çevresinde ve olayın yaşandığı Kartal Şehitliği içinde resmi ve sivil polis ekipleri önlem aldı.

Şahin Ş'nin Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin sürdüğü, işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Şırnak'ta jandarmaya ait sivil minibüse yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın Kayseri'deki cenaze törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Şener Ş'nin yumruklu saldırısına uğramıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber