Fatih PTT Şubesi'nde silahlı soygun - Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2010 11:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Fatih Karagümrük'teki PTT Şubesi, silahlı bir kişi tarafından soyuldu.

Şubeye 11:00 sıralarında gelen silahlı bir kişi, vezneden aldığı yaklaşık 3 bin TL ile kayıplara karıştı. Soygun haberi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Güneş gözlüklü soyguncu, PTT şubesinden 3 bin TL çaldı

Fatih Hatice Sultan Mahallesi Korucu Sokak'ta bulunan PTT Edirnekapı Şubesi kimliği belirsiz silahlı bir kişi tarafından soyuldu. Silah tehdidi ile şubeden 3 bin TL alan ve soygunda tanınmamak için güneş gözlüğü takan soyguncu, olay yerinden taksi ile kaçtı.

Soygun saat 11.00 sıralarında PTT şubesinde müşteri yoğunluğunun olmadığı bir anda gerçekleşti. Şubeye giren, tanınmamak için güneş gözlüğü takan silahlı şahıs, kasadan 3 bin TL alarak şubeden ayrıldı. Görgü tanıkları genelde yoğun olan şubenin bugün nispeten daha sakin olduğunu belirterek içeri giren soyguncuyu fark edemediklerini anlattı.

Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şubesi ekiplerinin şubenin güvenlik kamera kayıtlarından yola çıkarak zanlının eşkalini belirlediği ve ticari taksi ile kaçan soyguncunun güneş gözlüğü kullanarak yüzünü gizlemeye çalıştığını belirledi.

Kaçan soyguncunun yakalanması için Fatih bölgesinde geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber