Sağlık personeli spor yaparak stres atıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2010 19:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa İl Sağlık Müdürlüğü personeli, Ramazan ayı boyunca öğle arasındaki zamanını masa tenisi turnuvası ve film gösterimi izleyerek değerlendiriyor.

Bursa Sağlık Müdürlüğü, personelinin Ramazan ayı boyunca yoğun tempodan uzaklaşması, dostluk, arkadaşlık duygularını pekiştirmesi ve öğle arasındaki zamanını daha iyi geçirmesi amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Müdürlük bünyesinde bir yandan masa tenisi turnuvası, bir yandan da konferans salonunda film gösterimi yapılarak sağlık çalışanlarının stresten uzaklaşması sağlanıyor.

Masa tenisi turnuvasının sonunda birinci olan personele madalyaları Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Efrail Atıcı tarafından verildi. Etkinliklerden memnuniyet duyduklarını söyleyen personel, emeği geçenlere teşekkür etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, "Personelimiz yoğun bir iş temposunda çalışıyor. Özellikle Ramazan ayında oruç tutan çalışanlarımızı en azından öğle aralarında bu yoğunluktan kurtarmak için çeşitli etkinlikler düzenlemeye karar verdik. Personelimizin bu uygulamadan memnun kalması da bizleri sevindirdi." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber