Havalar nasıl olacak? - HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Eylül 2010 09:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın kuzeydoğusu (İstanbul'un Anadolu yakası, Kocaeli, Sakarya), Karadeniz kıyıları (Düzce, Zonguldak, Bartın, İnebolu, Sinop, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa) ile Ardahan çevrelerinde aralıklarla hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış geçişlerinin görüleceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI :Ülkemiz genelinde 1 ila 3 derece artacak.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette esecek.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı bulutlu, İstanbul'un Anadolu yakası ile Kocaeli ve Sakarya çevreleri aralıklı hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

EGE: Az bulutlu ve açık, Kütahya çevreleri parçalı bulutlu geçecek.

AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı bulutlu geçecek.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyıları (Düzce, Zonguldak, Bartın, İnebolu, Sinop) aralıklı hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Hopa) aralıklı hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzeyi parçalı bulutlu, Ardahan çevreleri hafif sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber