Oyun parkının taşlarını müdür ve öğretmenler döşedi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Ekim 2010 19:34, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Refik Halit Kertmen İlköğretim Okulu'nda bulunan oyun parkının taşlarını okul Müdürü Yılmaz Kaçmaz, öğretmenler, hizmetliler ve veliler birlikte döşedi.

Oylum Mahallesi'nde bulunan okulun, 2006 yılından bu yana hizmet veren oyun parkının zamanla oyuncakların kırıldığını ve zeminin toprak olması nedeniyle kışın oynanamaz halde geldiğini belirten Kaçmaz, "Park havaların soğuması ve yağışlarla çamur olmaya başladı. Çevreyi ve okulu kirleten bir hale geldi. Bizde belediyenin, muhtarlığın veli ve okul personelinin yardımıyla oyun parkını tamir ettik. Kırılan oyuncakları yaptırdık. Şimdide parkın zeminine kilit taşını döşedik." dedi.

İmkanlarının kısıtlı olduğunu belirten Kaçmaz, "Kilit taşının döşenmesinde işçi kullanmadan okul idaresi, öğretmenler, yardımcı hizmetler kadrosu ve veliler hep beraber mesai saati sonrası okula gelerek kilit taşlarını döşedik. Çalışma sonrası Oylum Mahallesi ve okulumuz yeni bir oyun parkına kavuştu. Emeği geçen herkese ve milli eğitim camiasına hayırlı olsun. Çocukları yeni parkımıza oynamaya davet ediyoruz." dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber