Çocuklara, cinsel istismar konusunda ilave yasal tedbirler getirildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2010 18:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, çocuklara cinsel istismar konusunda ilave yasal tedbirler getirildiğini söyledi.

Sinop'ta incelemelerini sürdüren Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, valilik ziyareti ardından AK Parti Sinop İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bakan Kavaf, burada AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, kadın kolları üyeleri ve diğer teşkilat üyeleriyle görüştü.

Polisevi'ndeki programa katılan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, daha sonra İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Sinop Erkek Yetiştirme Yurdu ile Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Ziyaret sonrasında, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Kavaf, çocuklara cinsel istismar konusunda ilave yasal tedbirler getirildiğini söyledi. Kavaf, "Bu konuda yasamız var zaten. Türk Ceza Kanunu'nda yapılan değişiklikler var. İlave tedbirler getirildi. Ayrıca, o çocuklara yönelik ayrıca rehabilitasyon merkezlerimiz var." dedi.

Boşa çıkan binalar konusunda ise Bakan Kavaf, "Onları, ihtiyacımız olan binalara dönüştürüyoruz. Biz inşaatlarımızın büyük bölümünü TOKİ ile yapıyoruz. Bunu da takas usulü yapıyoruz. Konuyu TOKİ ile ortak bir şekilde değerlendiriyoruz." diye konuştu. Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, daha sonra karayolu ile Ankara'ya hareket etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber