25 Kasım 2010'dan önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2010 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İsviçre'yi ziyaret ediyor. Gül, İsviçre Cumhurbaşkanı Doris Leuthard ile görüşecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Lübnan temasları takip ediliyor. Erdoğan'a, Arap Bankalar Birliği tarafından ''Yılın Lideri'' ödülü verilecek.

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Hazine, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasası Kurulu, Merkez Bankası gibi kurumların 2011 yılı bütçesi görüşülecek. (10.00)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, görme engelliler için başlatılan Braille Alfabeli Telefon Faturası hizmeti kapsamında, görme engelli Huri Kaşıkçı'ya faturasını teslim edecek. (11.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi ile birlikte Natural Stone 7. Uluslararası Mermer, Doğaltaş Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı'nın açılışına katılacak. (10.30)

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, İzmir'de çeşitli ziyaretlerde ve temaslarda bulunacak. (11.30-17.00)

Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Nihat Tosun, Avrupa Antibiyotik Farkındalık Günü ve Türkiye'de antibiyotik farkındalığını artırmaya yönelik çalışmaların kamuoyuyla paylaşılması için düzenlenen basın toplantısına katılacak. (11.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali'yi Kızılay Genel Merkezi'nde ziyaret edecek. (10.30)

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir İl Başkanı Şerafettin Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım ve su zammı ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Halkın Sesi Partisi'ne farklı siyasi partilerden katılımlar dolayısıyla genel merkezde tören düzenlenecek. (12.00)

Ankara Barosu tarafından ''Hukuk ve Kadına Yönelik Şiddet'' konulu panel düzenlenecek. (15.00)

'25. Uluslararası Kadına Şiddete Hayır' kampanyası nedeniyle CHP Ankara İl Kadın Kolu Başkanlığı basın toplantısı düzenleyecek. (10.30)

81 ilden Ankara'ya gelen öğretmenler THK Türkkuşu Genel Müdürlüğü'nde Türk Hava Kurumu konulu brifinge katılacak. Brifingin ardından öğretmenler gökyüzünde THK uçaklarıyla Başkent turu atacak. (10.30)

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları 'Haklarımın Farkındayım' konulu açık hava etkinliği düzenleyecek. (13.30)

Çeşme Yarımadası'nda Çelikleme yöntemiyle sakızlık kurulması projesi tanıtım toplantısı yapılacak. (09.30)

?Ağız ve Diş Sağlığı Haftası' etkinlikleri kapsamında Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından yürütülen ?Ağız ve Diş Sağlığını Geliştirme ve Diş Çürüklerinin Önlenmesi' Projesi sonuçları değerlendirilecek. (14.00)

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (BSMMMO) Başkanı Mesut Topcu, hükümetin vergi borçlarının yeniden yapılandırılmasıyla ilgili Kurban Bayramı öncesinde açıkladığı vergi affı hakkında değerlendirmelerde bulunacak. (11.30)

?Güvenilir ve Sağlıklı Oyuncak' sloganını ön plana çıkaran 3. Toyzeria Oyuncak Fuarı, başlıyor. (11.00)

Bal-Göç ve Osmangazi Belediyesi'nin daveti üzerine Bursa'ya gelecek olan, Bulgaristan'da görevden alınan seçilmiş Başmüftü Dr. Mustafa Aliş Hacı, Tarihi Merinos Tren İstasyonu'nda konferans verecek. (14.00)

SPOR

Şampiyonlar Lig'i C Grubu'nda Valencia ile karşılaşan Bursasapor kente dönecek. (12.00)

Fenerbahçe'de Belediyespor maçı hazırlıkları devam ediyor. (11.00)

Galatasaray, Beşiktaş derbisi hazırlıklarını basına kapalı yapacak.

Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi hazırlıkları basına kapalı yapılacak.

Spor Toto Süper Lig'de takımların hafta sonuna yönelik çalışmaları takip ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber