Müdüre langırt sürgünü

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 21 Ocak 2011 08:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

AKŞAM'ın 'Las Vegas Lisesi' başlıklı haberi okula langırt koyan müdürden sonra ilçe milli eğitim müdürünün de başını yaktı

Ercan ÖZTÜRK / İSTANBUL

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürleri rotasyona tabii tutuldu. Bakan Nimet Çubukçu'nun talimatıyla yürütülen çalışmada 22 ilçe müdürünün yeri değiştirildi. Beylikdüzü'nde okullara gelir getirmesi için koyulan langırt, ilçe müdürüne pahalıya mal oldu. Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Kayapınar, ilçesindeki okullara hakim olamadığı gerekçesiyle Silivri'ye gönderildi. Kayapınar'dan önce de Beylikdüzü 75. Yıl Lisesi Müdürü Hasan Tan görevinden alınmıştı. 3 yıldır Beylikdüzü'nde görev yapan Kayapınar'ın 75. Yıl Lisesi'nin servis ihalesine aracılık ettiği iddia edilmişti.

İHBAR İLÇELERDEN ROTASYON MÜDÜRDEN

İstanbul Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yılmaz, '22 müdürün görev yerlerinin değiştirilmesi bir devrim. Müdürlerin ilçelerinden ihbar aldık. Bir de bu yerlerle ilgili basında çıkan haberlerin ardından incelemeler başlatmıştık. Sonuç olarak rotasyona gittiğimiz ilçelerde böyle bir çalışmaya ihtiyaç vardı' dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber