Vali Mutlu, 50 yıl önceki sırasına oturdu/ Video

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Mart 2011 13:36, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, ilkokul 3. sınıfa kadar devam ettiği Fatih Şeyhülislam Hayri Efendi İlköğretim okulunu ziyaret etti.Yaklaşık 50 yıl önce öğrenim gördüğü sıraya oturan Vali Mutlu, "Birileri gelip, 'ne yapmak istersin?' diye sorsa, öğrencilik yıllarına geri dönmek istediğim söylerim." dedi. Öğrencilik yıllarının en güzel yıllar olduğunu aktaran Mutlu, o günleri özlediğini belirtti.

İlkokul 3. sınıfa kadar okuduğu Fatih Şeyhülislam Hayri Efendi İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, çocukluğuna geri döndü. Okul bahçesinde oturduğu yerleri, arkadaşları ile oyun oynadığı alanları gezen Mutlu, yaklaşık 50 yıl öncesine gitti. İlkokulda 3 yıl boyunca okuduğu sınıfa giren Mutlu, sırasına oturup çocuklarla sohbet etti. Kendi yerinde oturan öğrenci ile yakından ilgilenen Mutlu, "Aradan yıllar geçmiş. Birçok şey yaşanmış. İnsan öğrencilik yıllarının ne kadar güzel yıllar olduğunu anlıyor. Bana sorsalar, yeniden öğrenci olmak istediğimi söylerim. Yeniden bu sıralarda oturmayı isterim. Makamımı da isteyene veririm." diye konuştu.

Okul yöneticileri ile görüşen Mutlu, okulun eski fotoğraflarını inceledi. Mutlu, kendisi ile birlikte okula gelen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den okulun bahçesinin düzenlenmesini ve eskiyen yerlerinin onarmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber