Üniversiteli Fatmanur şofben kurbanı

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 04 Nisan 2011 17:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ÇANAKKALE Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Biga Meslek Yüksekokulu öğrencisi 22 yaşındaki Fatmanur Bulan, duş almak için girdiği banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek öldü.Olay, Biga Hamdibey Mahallesi, Salih Cızgın Sokak'taki Bulan ailesinin oturduğu müstakil evde dün meydana geldi. ÇOMÜ Biga Meslek Yüksekokulu Muhasebe Bölümü birinci sınıf öğrencisi Fatmanur Bulan, sabah saatlerinde duş almak için banyoya girdi. Genç kızın uzunca bir süre geçmesine rağmen banyodan çıkmaması ve ses de vermemesi üzerine annesi 45 yaşındaki Ayşe Bulan şüphelendi. Kapıyı zorlayıp banyoya giren anne, kızını küvetin içinde hareketsiz yatarken buldu. Bulan, durumu hemen 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından baygın halde özel bir hastaneye kaldırılan Fatmanur Bulan, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç kızın şofbenden sızan gazdan zehirlenerek öldüğü belirlendi. Olay ilçede büyük üzüntü yarattı.

Bigalı işadamı Ahmet Başlı'nın oğlu Hüseyin Başlı ile nişanlı olduğu öğrenilen Fatmanur Bulan'ın okuldan arta kalan zamanlarda da Başlı Şirketler Grubu bünyesindeki bir kuyumcu dükkanında çalıştığı öğrenildi.

Genç kızın cenazesi, bugün Yeşil Ada Camii'nde ikindide kılınan cenaze namazı sonrası Biga Karaçayır Mezarlığı'nda toprağa verildi. Gözyaşlarının sel olduğu cenaze törenine Bulan ve Başlı ailelerinin yanı sıra yüzlerce Bigalı katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber