Mantar toplamaya giden polis memuru hayatını kaybetti/ Video

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 19 Nisan 2011 09:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman'nın Sarıbeller ilçesinde mantar toplamaya giden iki polis memurundan Abdullah Taşkesen'in donarak hayatını kaybettiği iddia edilirken Murat Türkmen ise son anda kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Karaman Emniyet Müdürlüğüne bağlı Sarıveliler Polis Merkezi'nde görevli polis memurları Abdullah Taşkesen (35) ve Murat Türkmen (36), izinli günleri olan dün saat 11.00 sıralarında mantar toplamak için Alanya'ya bağlı, Toros Dağı eteklerindeki Çayarası mevkiine gitti. Araçlarını Aşağıboyalı mevkiinde bırakakan iki arkadaş, geç saatlare kadar eve gelmeyince yakınları emniyetten yardım istedi. Bunun üzerine jandarma, polis ve belediye ekiplerince oluşturulan arama kurtarma ekipleri çalışmalarına başlandı. Ekipler, arama çalışmaları sırasında açılan ateşe karşılık veren polis memurlarını, ilçeye 35 kilometre uzaklıkta ormanda baygın halde buldu.

Aşırı sağanak nedeniyle bitkin düşen polis memurlarından Abdullah Taşkesen'in hastaneye kaldırılamak istenirken yolda yaşamını yitirdi. Ambulansla Ermenek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Murat Türkmen'in ise yapılan ilk müdahalenin ardından Karaman Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Türkmen'in bilincinin açık olduğu ve tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Hayatını kaybeden polis memuru Abdullah Taşkesen'in donarak öldüğü iddia edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber