Askeri personel kaza yaptı: 5 yaralı/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Eylül 2011 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman'da Jandarma Özel Hareket Birliği'nde görevli personelin içinde bulunduğu otomobil, bir yayaya ve ardından park halindeki otomobile çarptı.

Kazada 4'ü asker toplam 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Jandarma Özel Hareket Şubesi'nde görevli Uzman Erbaş Ferhat D. yönetimindeki 28 NP 366 plakalı otomobil, Jandarma Özel Hareket istikametinden şehir merkezine doğru gelirken karşıdan karşıya geçmek isteyen Muharrem Karakoç'a çarptı. Kazada sürücü direksiyon hakimiyetini kaybedince yol kenarında park halindeki 02 D 0204 plakalı minibüse çarpan ancak yine duramayan otomobil, refüje çıkarak durabildi.

Otomobil hurdaya dönerken, Muharrem Karakoç ile otomobilde bulunan askeri personel Emre Aslan, Emre Boğaçayır, Naci Şahin Kaya ve sürücü Ferhat D. yaralandı. Yaralılardan Muharrem Karakoç, Emre Aslan ve Emre Boğaçayır olay yerine gelen ambulanslarla 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne, Naci Şahin Kaya ve sürücü Ferhat D. ise Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza yerine çok sayıda polis ekibinin yanı sıra itfaiye ekipleri de gelirken, yol kısa süreli trafiğe kapatıldı.

Askerlerin kaza yaptığını duyan diğer askeri personel hastanelere akın etti. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber