Okuldaki su kavgasında yaralanan öğrenci hayatını kaybetti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2011 11:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde tuvalette su atma yüzünden çıkan kavgada şakağından ağır yaralanan öğrencilerden Uğur Yiğit Özdemir, 22 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Kavga sonrası bir gözünü kaybeden ve Osmangazi Üniversitesi Beyin Cerrahi Bölümü'nde yoğun bakımında tedavi gören Özdemir, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Odunpazarı Vişnelik Mahallesi'ndeki Yunus Emre Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin tuvaletinin,

25 Kasım 2011 günü öğrenciler arasındaki su atma şakası daha sonra kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada, çeşitli suçlardan emniyette kaydı olduğu kaydedilen öğrencilerden 16 yaşındaki Emre N. evden getirdiği bıçakla arkadaşı Gökhan Y.'yi bacağından, Uğur Yiğit Özdemir'i de şakağından yaraladı. Olayla ilgili 7 öğrencinin ifadesine başvuruldu. Bıçaklama olayını gerçekleştirdiği belirlenen Emre N. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zanlı Emre N.'nin daha önce bulunduğu okuldan çeşitli suçlardan dolayı birçok kez ceza aldığı ve bu nedenle başka bir okula gönderildiği öğrenildi.

Yaralı öğrencilerinden Gökhan Y., tedavisinin ardından taburcu edildi. Ancak şakağından yaralanan ve çok kan kaybettiği belirtilen 17 yaşındaki Özdemir'in olaydan bir hafta sonra sol gözünü kaybetti. Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım ünitesinde solunum cihazına bağlı olarak yaşam mücadelesi veren Özdemir de bu sabah hayatını kaybetti. 22 günlük hayat mücadelesini kaybeden Özdemir, sevenlerini yasa boğdu. Özdemir, bugün Eskişehir'de toprağa verilecek.

Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber