Okulda öğrenci şakası hastanede bitti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2005 22:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adana'da bir ilköğretim okulu öğrencisi arkadaşlarıyla şakalaşırken başka bir öğrenci tarafından yumruklanarak hastanelik oldu. Şuurunu kaybeden öğrenci yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre olay, merkez Seyhan İlçesi Gürselpaşa Mahallesi'ndeki Yavuz Selim İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. 13 yaşındaki 6. sınıf öğrencisi E.A. (Ercan Altıntop), teneffüs saatinde sınıf arkadaşlarıyla şakalaşırken tanımadığı bir öğrenci tarafından yumruklandı. Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılan öğrenci E.A., hastane görevlilerine ağaçtan düştüğünü söyledi. Hastane polisince ifadesi alınan E.A., arkadaşlarıyla şakalaşırken, tanımadığı bir öğrenci tarafından yumruklanarak dövüldüğünü itiraf etti. Şuurunu kaybeden ve sağlık durumu ciddi olduğu bildirilen E.A. acil serviste yapılan ilk müdahalesinden sonra aynı hastanenin Beyin Cerrahi Bölümü Yoğun Bakım Servisi'ne yatırılarak tedavi altına alındı.

Kendisini döven öğrenciyi tanımadığını belirten E.A., "Arkadaşımla şakalaşırken, tanımadığım bir öğrenci hiç bir şey söylemeden vurmaya başladı" dedi.

Olayla ilgili inceleme başlatan polis, M.D. adlı öğrenciyi gözaltına aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber