Gül'ün sosyal medyadaki adreslerine bir yenisi eklendi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2012 12:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Sosyal medya araçlarını etkin şekilde kullanan liderlerden biri olan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, fotoğraf paylaşım sitesi ''Flickr''daki hesabında aralarında kendi çektiklerinin de bulunduğu fotoğrafları paylaşacak.


Memurlar.net'i twitter'den takib etmek için tıklayınız.


AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Gül'ün, iki gün önce açılan ve deneme aşamasında olan hesabı, sosyal medyadaki diğer hesapları gibi ''cbabdullahgul'' kullanıcı adını taşıyor.

''Flickr'' hesabında, Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının çektiklerinin yanı sıra Gül'ün kendi objektifinden yansıyan kareler de görülebilecek. Hesap aracılığıyla özellikle Gül'ün yurt içi ve yurt dışı seyahatlerinde çekilen fotoğraflara ulaşımın kolaylaşması da planlanıyor.

''Flickr''a yüklenen fotoğrafları isteyenler bilgisayarlarına indirebilecekler. Böylece Cumhurbaşkanı Gül ile fotoğraf çektiren kişiler de fotoğrafları edinme imkanına sahip olacak.

''Hayatınızı fotoğraflarla paylaşın'' sloganıyla yola çıkan ve 50 milyondan fazla kullanıcısı bulunan ''Flickr''daki fotoğraflar, diğer sosyal medya sitelerinde ya da internet günlüklerinde de kullanılabiliyor.

Bu arada, Cumhurbaşkanlığının internet sitesinde yeni bir uygulama hayata geçirildi. ''Günün Fotoğrafı'' başlıklı köşede, her gün Cumhurbaşkanı Gül'ün seçtiği bir fotoğraf yayınlanıyor.

Cumhurbaşkanı Gül, Cumhurbaşkanlığı fotoğrafçılarının karelerinden üçü arasından her gün seçim yapacak ve bu fotoğraf Cumhurbaşkanlığının ''www.tccb.gov.tr'' internet sitesinde yer alacak.

''Günün fotoğrafı'' arasında yalnızca Gül'ün günlük programına ilişkin anlar değil, Köşk'ün farklı birimlerinden ya da çalışanlardan da kareler paylaşılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber