Güçlü, bürokratlarıyla vedalaşıp ayrıldı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2005 21:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı görevini Diyarbakır Milletvekili Mehmet Mehdi Eker'e bırakan Sami Güçlü, bakanlığa veda etti. Özel eşyalarını toplayan Güçlü'yü, bürokratlar uğurladı. Sivil plakalı otomobiliyle bakanlıktan ayrılan Güçlü, "Bu bir nöbet değişimidir" dedi.

Güçlü, saat 18.15'te geldiği bakanlıkta yaklaşık 45 dakika kaldı. Bu süre zarfında özel eşyalarını topladığı öğrenilen Güçlü, bakanlık binasından ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulundu. Siyasi hayattaki görevlerin belli zamanlar için olduğunu ifade eden Güçlü, "Bu zaman benim için doldu. İnşallah Türkiye'ye faydalı ve verimli olmuşumdur. Yerime gelen arkadaşa başarılar diliyorum. Onun çok daha başarılı olacağına inanıyorum. İyi yaptıklarımız, kötü yaptıklarımız kamuoyu tarafından takdir edilecektir" dedi.

AK Parti'nin millete uzun yıllar hizmet edeceğini söyleyen Güçlü, bunun bir nöbet değişimi olduğunu ifade etti ve çiftçilere saygılar sundu. Kararı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendiğini ifade eden Güçlü, şöyle konuştu:

"Sayın Başbakan bugün beni 15.30'da aradı. Daha önce genel olarak konuştuğumuz konular vardı. Bugün böyle bir değişiklik olacağını söyledi. Kendisinden duymuş oldum. Ben de kendisine 'Sayın Başbakan gönlünüz rahat olsun, bu konuda tasarruf hakkınız vardır. Herşeyin hayırlısını diliyorum' dedim. O da teşekkür etti."

Açıklamasının ardından bakanlık bürokratları ile vedalaşan Güçlü, sivil plakalı otomobiliyle bakanlıktan ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber