İyilik perileri kanser hastası çocuklar için iş başında

Üniversite öğrencileri kanser hastası çocuklar yararına moral ve eğlence gecesi tertip etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2012 20:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muş Alparslan Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri 'Bir Adım da Sen At' adlı proje ile kanser hastası çocuklar için gece düzenledi. Eğitim-öğretim bahar yarı yılının başından dönem sonuna kadar 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleyen üniversite öğrencileri kanser hastası çocuklar yararına düzenledikleri gecede birçok etkinliğe imza attı. Okul Öncesi 3. sınıf öğrencileri Müslime Tanrıkulu, Mevlüde Can ve Özge Yıldırım tarafından Muş Kız Meslek Lisesi konferans salonunda organize edilen gecede izleyicilere müzik, şiir dinletisi ve folklor gösterisi sunuldu.

Gece için satılan bilet gelirlerinin kanser hastası çocuklar yararına kullanılacağı belirtildi. Geceye proje paydaşları yanı sıra Muş Alparslan Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç Dr. İskender Dölek, Muş Anadolu Kız Meslek Lisesi Müdürü Abdulkerim Bingöl, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kanser hastaları ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Eğlence ve yardım gecesi, proje hazırlayıcılarının kanser hastası çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber