Kuyumcuları dolandıran şahıs aranıyor

Mardin'de gittiği kuyumcu dükkânlarında güven sağlayan ve aldığı yüklü miktardaki altınlarla kaçan şahıs, güvenlik kamerasına takılan görüntüleri ile her yerde polis tarafından aranıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Mayıs 2012 14:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mardin İl Emniyet Müdürlüğü, ilginç bir dolandırıcılık ile ilgili yazılı basın açıklaması yaptı. Mardin merkez, Ömerli ve Mazıdağı ilçelerinde faaliyet gösteren beş (5) ayrı kuyumcuya farklı tarihlerde giderek, yüklü miktarda altın ve ziynet eşyası alan bir şahsın adeta kaybolduğu belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Açık kimliği tespit edilemeyen şahıs, kuyumcularda güven telkin ettikten sonra, satın aldığı altınların parasını hemen getireceğini söyleyerek iş yerlerinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Kuyumcuları dolandıran şahıs ile ilgili yapılan çalışmalarda, iş yerlerine ait güvenlik kamera görüntülerinden olayı gerçekleştirenin aynı kişi olduğu tespit edilmiştir. Şüphelinin açık kimlik bilgilerinin tespitine ve yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Kimlik tespiti amacıyla söz konusu şahsın fotoğraflarının kamuoyu ile paylaşılmasında yarar görülmektedir.? Polis, şahsı tanıyanların 155 imdat telefonuna bilgi verebileceklerini de söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber