Manisa Belediyesi sanayi sitesindeki kaçak eklentilere işlem başlattı

Manisa Belediyesi, Kenan Evren Sanayi Sitesi'nde kaldırım, yol, yeşil alan, güvenlik ve aydınlatma hizmetlerinin daha sağlıklı yürümesi için işyerlerindeki kaçak eklentilere yönelik işlem başlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Kaçak Yapı Servisi'nce yapılan çalışmalarda, ikazlar sonucu 24 işyeri sahibine verilen sürenin dolduğu, kaçak eklentileri hiç kaldırmayan 266 işyerinin ihtar edildiği, konu encümene gönderilmeden 213 işyeri sahibinin kaçak eklentileri kaldırdığı belirtildi.

Söz konusu sitede yıllardır yapılmayan hizmetleri bir bir hayata geçirdiklerini ve kalıcı işler yapmak istediklerini söyleyen Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hedeflerinin şehirle aynı güzelliklere sahip, daha canlı bir sanayi sitesi olduğunu söyledi. Başkan Ergün, ?Esnafımızla ve site yönetimiyle birlikte hareket ederek, görünümü silbaştan ele aldık. Daha önce sitenin güvenliği ve aydınlatması konusunda yönetimine çağrıda bulunmuştuk. Bunun yanında kötü bir görünüme neden olan işyerlerindeki kaçak eklentilerin de yaptığımız çalışmaların kendisini göstermesi için kaldırılması gerektiği hususunda işyeri sahiplerine ihtarda bulunduk. Birkaçı dışında birçok işyeri sahibi, bu çağrımıza kulak verdi.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber