Eski Dülük yenileniyor, engelliler de rahat hareket edebilecek

Şehitkamil Belediyesi Eski Dülük Caddesi'ndeki altyapı ve sokak sağlıklaştırma çalışmalarını tamamlayarak, sıfır asfalt yapımına başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Haziran 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ?Tek tip kaldırım ve yol çalışması ile engelli vatandaşlarımız da çok rahatlıkla hareket edebilecek.? dedi.

Şehitkamil ilçesinin en işlek caddelerinden biri olan eski Dülük Caddesi'nde çalışmalar devam ediyor. Nurtepe, Yunus Emre, Dülük Baba ve Göztepe mahallelerini kapsayan çalışmalarda, altyapı sorununu ortadan kaldıran Şehitkamil Belediyesi, yama tutmayacak haldeki caddede sıfır asfalt çalışmasına başladı. Kalabalık bir ekiple başlanan çalışmalarla, cadde en kısa sürede yeni görünümüne kavuşacak.

Daha önce Eski Dülük Caddesi'nde kaldırım ve asfalt çalışmaları yapılacağının sözünü verdiklerini ifade eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ?İşe koyulmadan önce fark ettik ki buranın altyapı konusunda da büyük sorunlar var. Büyükşehir Belediyesi, GASKİ ve diğer altyapı kuruluşları ile koordineli çalışarak bir an önce bitirmeye gayret gösterdik. Altyapının işin içine girmesi ile işimiz biraz uzadı. Fakat vatandaşlarımız bu konuda gayet duyarlı davrandı. Vatandaşlarımıza bu duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Şu an bütün altyapı çalışmalarımızı tamamladık. Sıfır asfalt çalışmalarına başladık. Ayrıca, tek tip kaldırım çalışması ve engelli vatandaşlarımızın rahatlıkla hareket edebileceği düzenlemeleri aynı anda başlattık. İnşallah hem yol hem de kaldırım çalışmalarını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber