Bor Emniyet Müdürlüğü'ne Otomobil hediye edildi...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2005 14:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Niğde Emniyet Müdür Vekili Remzi Kaplan, Türk polisinin teknoloji ile içi içe çalıştığını, ancak ne olursa olsun polis-vatandaş işbirliğinin daha önemli olduğunu söyledi.

Bor Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme Derneği üyeleri, aralarında topladıkları para ile 1 adet 2005 model otomobil satın alarak Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne hibe etti. Bor Emniyet Müdürlüğü'nün bahçesinde düzenlenen törenle otomobili polis teşkilatına devreden dernek yetkilileri, polisin rahatının vatandaşların rahatı olduğuna inandıklarını belirtti. Niğde Emniyet Müdür Vekili Remzi Kaplan, Türk polisinin zor şartlar altında halkının huzur ve mutluluğu için çaba sarf ettiğini ifade ederek, ancak ne kadar polisiye tedbir alınırsa alınsın, vatandaş-polis birlikteliğinin sağlanamadığı yerlerde başarının da yakalanamayacağını kaydetti.

Kaplan, "Bugün burada bu önemli birlikteliğin en iyi şekilde yaşandığını görüyoruz. Yapılan otomobil hibesi, güvenlik hizmetlerinin en üst seviyede yürütülmesi için kullanılacaktır" dedi.

Türk polisinin teknoloji ile iç içe çalıştığının altını çizen Kaplan, ancak huzur bozucuların da teknolojiyi yakından takip ettiğini dile getirerek, "Bor Güvenlik Hizmetlerini Geliştirme Derneği'nin gösterdiği örnek davranışa teşekkür ediyorum. Onların desteği, polisimizin üstün çabası bu ülkenin huzurudur" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber