Güvenlik kamerası, yedi kişinin yaralandığı kazayı kaydetti

İzmir'in Foça ilçesinde meydana gelen ve yedi kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 16:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kazada tali yoldan çıkan araba, başka bir arabanın hızla çarpması sonucu metrelerce sürüklendi.

Kaza, 4 Temmuz 2012 saat 18.00 sıralarında, Foça-İzmir karayolunda, Gerenköy ile Kozbeyli yollarının kesiştiği kavşakta meydana geldi. Foça'dan İzmir yönüne seyreden Necmi K. idaresindeki 35 UY 994 plakalı otomobil, tali yoldan ana yola çıkan Sedat T. yönetimindeki 54 SF 578 plakalı kamyonete yandan hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle her iki araba da metrelerce savruldu. Kamyonet, bir dinlenme tesisinin istinat duvarına çarparak durdu. Kazada ölen olmazken sürücülerle arabalarda bulunan Selda K., Zeynep Ç., Gülşen D., Sedat T., Muhammed Y. ve Alper D. yaralandı. Hurdaya dönen arabalarda sıkışan yaralılar, AKS 110 ekiplerinin çalışmalarıyla güçlükle çıkarıldı. İlk müdahaleleri olay yerinde 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan yaralılar, İzmir'deki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü Sedat T.'nin, telefonla konuştuğu için sol tarafından gelen arabayı görmediği iddia edildi.

Kaza, olay yerini gören bir dinlenme tesisinin güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, tali yoldan çıkan kamyonete, ana yolda seyir halindeki otomobilin yandan çarpma anı ve her iki arabanın savrulması görülüyor. Duvara çarparak durabilen arabadakileri kurtarmak için çevredeki vatandaşlar koşuyor. Daha sonra olay yerine AKS 110, Jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri gelerek müdahale ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber