Burdur Devlet Hastanesi'nin yenilenen birimleri hizmete girdi

Burdur Devlet Hastahanesi'nde yenilenen Dahiliye Yoğun Bakım Merkezi, Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi (KETEM) ile Merkezi Laboratuvar ve Kan Alma Birimi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Hastanesi'ndeki açılışa Burdur Valisi Süleyman Tapsız, Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Uğur Altınışık ile daire çalışanları ve sağlık personeli katıldı.

Vali Tapsız, törende yaptığı konuşmada, Burdur'un sağlık hizmetlerinde Türkiye'de ön sıralarda yer aldığını belirterek, yeni açılan merkezlerle daha iyi hizmetin verileceğini söyledi.

Sağlığın her şeyin başında olduğunu ifade eden Tapsız, "O nedenle devlet olarak sağlığımızı korumak için her türlü tedbiri ve önlemi alıyoruz" dedi.

Burdur'a yapılacak olan yeni hastane binasının inşaatına gelecek yıl başlanacağını kaydeden Tapsız, eski Kadın Doğum Çocuk Hastanesi'nin de Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Ruh Hastalıkları Hastanesi olacağını ifade etti.

Devlet Hastanesi Başhekimi Altınışık ise yenilenen merkezlerle hastaların daha iyi hizmet alacağını bildirdi.

Yeni KETEM merkezinde çeşitli kanser taramalarının yapıldığını anlatan Altınışık, "Sağlık Müdürlüğümüz ile halkımıza hizmet kalitesini artırmak amacıyla KETEM biriminin niteliklendirilmesi hedeflendi. Artık hastaların daha kolay ulaşabildiği, ferah bekleme ve muayene alanları olan bir merkez hizmete girmiştir" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber