Mustafakemalpaşa Ayakkabıcılar Çarşısı esnafına müjde

Mustafakemalpaşa Ayakkabıcılar Çarşısı'nda hizmet veren esnaflara Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'dan müjdeli haber geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Temmuz 2012 18:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ayakkabıcılar Çarşısı'nın yenilenmesine dair alınan belediye meclisi kararının ardından düğmeye basan Başkan Sadi Kurtulan, statik hesapların yapıldığı çarşı restorasyonunun Kurban Bayramı'nın hemen ardından başlayacağını söyledi.

Başkan Kurtulan, Ayakkabıcılar Çarşısı esnafı ile bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak ve Galip Çakmakçı'nın da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Sadi Kurtulan, Ayakkabıcılar Çarşısı'nı Mustafakemalpaşa'nın vitrini yapacaklarını bunun içinde çarşının başta mevcut çatılarının sökülerek, arastanın tamamının yeni bir çatı ile kapatılacağını, iç kısımlar ve dükkânların ise restore edileceğini dile getirdi.

Esnaflar adına konuşan Terziler Odası Başkanı Rahmi Ergü de Ayakkabıcılar Çarşısı'nın yenilenmesi için yapılan çalışmalardan duyduklarını memnuniyeti dile getirdi. Ergü, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan'a esnaflara gösterdiği yakınlıktan dolayı teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber