Aile mahkemesi önünde boşanma kavgası: 4 yaralı

Mersin'de aile mahkemesi önünde meydana gelen kavgada bir kişi boşanma aşamasında olan eşinin lehine şahitlik yapan 3 kişiyi bıçakladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 11:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şüpheli şahıs kendiside yaralanırken kavga sonrası polisten kaçmak isteyenlerle polis arasında mahkemeden valilik önüne kadar kovalamaca yaşandı. Kavga ve bıçaklanma anı bir iş hanının güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Alınan bilgiye göre, boşanma davası olan Ersin D. Camii Şerif Mahallesi İnönü Bulvarı üzerindeki Aile Mahkemesi'nden çıktıktan sonra eşi lehine şahitlik yapan Süleyman ve Ersin S. kardeşler ile Hatip E. ile tartışmaya başladı. Burada taraflar arasında çıkan tartışma daha sonra bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sonrası Süleyman ve Ersin S. kardeşler ile Hatip E. ve Ersin D. çeşitli yerlerinden bıçaklanarak yaralandı. Süleyman ve Ersin S. kardeşler Mersin Devlet, Hatip E. ise ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özel bir araçla Toros Devlet Hastanesi'ne gelen şüpheli Ersin D. ise iş kazasından yaralandığı söyleyip görevlileri kandırarak tedavisini yarım bırakıp hastaneden kaçtı. Polis Ersin D'yi yakalamak için çalışma başlattı.

Kavga sonrası ise olay yerinden hızla koşan 2 genç ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Polis kovalamaca sonunda 2 genci Valilik önünde yakaladı. 2 genç göz altına alınarak polis merkezine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber