Polis Şefkat Evi ihtiyaç sahiplerini aç ve açıkta bırakmıyor

Mersin Emniyet Müdürü Arif Öksüz, Polis Şefkat Evi'nin ihtiyaç sahiplerini aç ve açıkta bırakmadığını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Temmuz 2012 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öksüz, 26 ay önce hizmete giren Polis Şefkat Evi'ni gazetecilere gezdirdi. ?Hiç kimse aç ve açıkta kalmasın' sloganıyla yola çıkarak şefkat evini hizmete soktuklarını ifade eden Öksüz, ?Şuana kadar buradan 15 bine yakın vatandaşımız yararlandı. Her yıl 25 ton gıda maddesinin dağıtıldığı bir yer burası. Ulaşamadığımız göremediğimiz insanlarımıza basın mensupları aracılığıyla sesimizi duyurmak istiyoruz.? şeklinde konuştu.

İhtiyacı olanla yardım etmek isteyenlerin ellerini birleştirmek amacında olduklarını dile getiren Arif Öksüz, ?Bu elde, burada çalışan arkadaşlarımız ve bizler oluyoruz. Bir tanesini bile israf etmeden hedefini şaşırtmadan bu şehrin en ücra en karanlık en yoksul sokaklarındaki insanlarını buluşturuyoruz.? ifadesini kullandı.

İnsanları rencide etmeden yardım yaptıklarını kaydeden Emniyet Müdürü Öksüz, ?İhtiyaç sahiplerini kamuoyuna gösterip rencide etmemiz buranın felsefesine aykırı olurdu. Burayı harekete geçirirken, arkadaşlarımız gönüllerini koyarken hiçbir insanımız rencide olmayacak dedik. Evinden arabayla alınacak, ihtiyacı karşılanacak evine bırakılacak. Burası var olduğu müddetçe bu felsefe sürecek.? açıklamasında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber