İstasyon caddesi asfalta kavuşacak

Lüleburgaz'ın Durak Mahallesi güzergahında bulunan İstasyon Caddesi yeni asfaltına kavuşacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Temmuz 2012 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzun zamandan bu yana bozuk olan 2 bin 400 metrelik cadde ve kaldırım yeniden yapılacak.

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Necmi İnci, İstasyon Caddesi'ndeki çalışmaların önümüzdeki hafta başlayacağını ve 2 ay içinde tamamlamayı planladıklarını ifade etti.

İstasyon Caddesi'nin yanı sıra Eski Edirne Caddesi'de de çalışmlara başlanacağını belirten İnci, Lüleburgaz'da 7 caddeye asfaltlama yaptıklarını dile getirdi.

İnci, "Lüleburgaz'da doğalgaz çalışması yapılmış Yenice, Sakızköy, Millet, Eski Edirne, Selami Şaşmaz, Nazif Balkan ve Büklüm Caddelerine asfaltlama çalışmları yaptık. Bu çalışmlarda toplam 14 bin ton asfalt malzemesi kullanıldı. Şimdi de İstasyon Caddesi'nde, Orduevi önünden İtfaiye Müdürlüğü'ne kadar olan 2 bin 400 metrelik bir yolda geniş çaplı bir çalışma başlatacağız. İstasyon Caddesi'nde 2 bin 400 metrelik yolu yeniden yapacağız ve kaldırımı yenileyeceğiz? dedi.

İstasyon Caddesi'nin çok kullanılan bir yol olduğunu ancak durumunun kötü olduğunu ifade eden İnci, ?İstasyon Caddesi'ne yaptığımız bakımlar boşa gidiyor. Bu caddeyi kaldırımları ve altyapısı da dahil olmak üzere sıfırdan yapacağız? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber