Başkan Öztürk: Seyhan'da kaldırım işgaline son veriyoruz

Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, ?Yayaların kullanması gereken kaldırımların bir kısım oto galerici, tamirci ve hurdacılar tarafından işgal edilmesiyle ilgili hatalı uygulamaya söz esnafımızla yaptığımız işbirliğiyle son veriyoruz.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Temmuz 2012 16:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Öztürk, ?Bugüne kadar site kurmada belediyemizle işbirliği yapan esnafımıza teşekkür ederken, yeni site kurmak isteyen diğer meslek gruplarına mensup esnaf kardeşlerimize de her türlü yardımı yapmaya hazır olduğumuzu ilan ediyorum.? diye konuştu.

Belediye Başkanı Azim Öztürk, çağdaş şehircilik uygulamalarında insanların yaşam kalitesinin yükseltilmesinin yerel yönetimlerin önceliği olduğunu belirterek, ?Oto galerici, hurdacı ve tamirci esnafımız belediyemizin de büyük katkılarıyla faaliyetlerini sürdürebilecekleri sitelerini oluşturmuşlardır. Şehir merkezindeki faaliyetlerini kurulan yeni sitelerde sürdüren esnaf kardeşlerimize bu hassasiyetleri için halkımız adına teşekkür ediyorum. Bu anlamda mermerci, karocu, briketçi, oymacı, kaportacı gibi çeşitli meslek gruplarının da siteleşme faaliyetlerine tıpkı diğer meslek gruplarına yaptığımız gibi yardımcı olacağız. Bu esnaflarımızı site kurmak için faaliyete geçmeleri halinde belediyemizde kırmızı halıyla karşılayacağımıza söz veriyorum.? şeklinde konuştu.

Seyhan Belediye Başkanı Öztürk, ?Şehir merkezindeki kaldırım işgallerinin sona ermesi konusundaki tavizsiz tutumumuza ilk günkü kararlılığımızla devam edeceğiz.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber