Eskişehir'de iş garantili CNC Operatörlügü kursiyerleri seçmeleri yapılacak

Eskişehir Sanayi Odası (ESO) ile İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilecek olan istihdam garantili CNC Operatörü Eğitimi' ne katılacak adayların belirlenmesi amacı ile kursiyer seçmeleri yapılacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Ağustos 2012 08:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kurs sürecini başarı ile tamamlayan kursiyerler Eskişehir sanayisinde faaliyet gösteren çeşitli işletmelerde işe yerleştirilecek.

08-09 Ağustos tarihlerinde iki gün devam edecek kursiyer seçmelerine katılmak ve iş sahibi olmak isteyen adayların belirtilen tarihlerde saat 09:30'da İŞKUR Eskişehir İl Müdürlüğü'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

Seçmelere katılmak isteyen adayların İŞKUR' a kayıt yaptırmaları, aşağıda belirtilen kriterlere sahip olmaları gerekmekte. İŞKUR' a kayıtlı olmayan adaylar seçmelere alınmayacak.

Buna göre başvuru koşulları ise şöyle; askerlik görevini tamamlamış ya da muaf olmak, Lise, Teknik Lise, Meslek Lisesi veya M.Y.O mezunu olmak, 1977 ve üzeri doğumlu olmak, Hali hazırda bir işte çalışmamak, İŞKUR' a kayıtlı olmak gerekiyor. Detaylı bilgi ESABİGEM'in 236 11 60 / 61 telefonlarından alınabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber