Hamdi Sedefçi: Korkuyorum, resmi koruma talebinde bulundum

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, ?Açık konuşuyorum, şu an korkuyorum. Resmi dilekçemi verdim. Emniyetten koruma istedim.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Ağustos 2012 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sedefçi, belediye binası önünde Tarihi Kırkpınar eski ağalarından iş adamı Mustafa Altunhan'ın, silahlı saldırı sonucu yaralanmasını talihsiz bir olay olarak değerlendirerek, iş adamına geçmiş olsun dileklerini yineledi.

?Allah, Edirne'ye bir daha böyle şeyler göstermesin? diyen Sedefçi, ?Çok çirkin bir saldırı oldu. Doğru olmayan bir yerde oldu. Yargı kararıyla şu an adamlar dışarıda geziyor. Yargı tarafından bu tip ahlaksız adamlara şu mesaj verildi. Adamı bacaktan vurmak mübahtır. İstersen vur kardeşim, cezası yok bu işin.? diye konuştu.

Valilikten resmi koruma talebinde bulunduğunu ifade eden Hamdi Sedefçi, ?Açık konuşuyorum. Şu an korkuyorum. Dilekçemi verdim. Emniyetten koruma istedim. Evimde silahım yoktu. Silahımı aldım. Silahlandım. Ruhsatnamesini alacağım. Şu anda verilen kararla bu adamlara bacaktan vurabilirsin der gibi bir şey oldu. Üzüldüm.? açıklamasını yaptı.

Bugünden sonra bu tür insanları Edirne Belediyesi civarında dahi gezdirmeyeceğini kaydeden Sedefçi, şunları söyledi: ?İyi niyetimle insanlara katkı yapmaya çalışarak, fakir fukaraya destek olmaya çalışarak iyi niyetli davrandım. Bundan sonra iyi niyetimi ortadan kaldırıyorum. Bu tip insanlara belediyeyi yasaklıyorum. Bunlar bir daha Edirne Belediyesi'ne gelip kimse ile görüşme imkanına kavuşamayacaklar. Bu konuda gerekli tertibatı aldım. Gerekli mercilere başvurumu yaptım. Gerekli güvenlik tedbirleri alındı. Böyle başıboş insanlara bu kenti bırakmayacağız. Bütün Edirne halkı başımın tacı ama kimsenin kimseyi üzme, illegal iş yapmaya, insanı mutsuz etmeye ve korkutmaya hakkı yok. Bunu lanetliyorum. Umarım böyle şeyler bir daha olmaz.?

Kendi tedbirini kendisinin almaya çalıştığını aktaran Sedefçi, evinin bulunduğu alanı aydınlattığını ve evine güvenlik kamerası taktırdığını belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber