Erdoğan: BDP'nin varlık sebebi terör örgütüdür

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ağustos 2012 10:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Barış ve Demokrası Partisi Milletvekillerinin, teröristlerle medyaya yansıyan görüntüleri hakkında, ?Onların parlamentodaki varlık sebebi terör örgütüdür. Onlar korku politikasıyla bu parlamentoya gelirler.? dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sülaymaniye Camii'nde bayram namazı kıldı. Vatandaşların Ramazan Bayramı'nı tebrik eden Recep Tayyip Erdoğan, gündeme ilişken açıklamalarda bulundu. BDP'li Milletvekillerinin, teröristlerle yayımlanan samimi görüntülerini değerlendiren Erdoğan, ?Bu Türkiye'de oynana senaryonun farklı versiyonu. Batı PKK'yı terör örgütü ilan etmesine rağmen, terör örgütünün parlamentodaki uzantısı olan BDP, terör örgütü ilan edemiyor. Çünkü terör örgütü, onların parlamentoya girme sebebi, varlık sebebi. Onlar korku üzerine bu parlamentoya gelirler. Aksi halde onlar bu oyların kahir ekseriyetini alamayacaktır.? şeklinda konuştu.

?CHP VE BDP AYNIDIR'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Hüseyin Aygün'ün PKK terör örgütünce kaçırılması konusuna da değinin Erdoğan, ?Dağa kaçırıldığı söylenen milletvekili de ?arkadaşlar', ?çocuklar' ifadesini kullanmıştır. Ortada nasıl bir senaryo var. Ne yapılamak isteniyor. Milletçe düşünmemiz gerekir. CHP ile BDP aynıdır. CHP, BDP'nin farklı versiyonudur. ? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber