Katil zanlıları adliyeye sevek edildi

İzmir'in Konak ilçesinde dün akşam saatlerinde eşinin baldızını öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ö.K ve kocası A.K ile küçük kardeşi A.K adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ağustos 2012 15:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konak ilçesinde kız kardeşinin kocası A.K ile kavga ettiğini gören ve kardeşini korumak için kavgaya müdahale eden Menice Kutlucan'ı bıçaklayarak öldüren eniştesinin kardeşi Ö.K, (25) eşi A.K (28) ve küçük kardeş A.K, (22) emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Olay, dün saat 20.00 sıralarında 1030 sokak numara 56'da meydana geldi. Bir süredir eşiyle küs olan ve ayrı yaşayan A.K, bayram dolayısıyla eşiyle barışmak istedi. Ancak kısa sürede çift tartışmaya başlayınca olaya eniştenin baldızı Menice Kutlucan ve eşi müdahale etmek istedi. Bu sırada enişte A.K'nın kardeşi Ö.K ve A.K da bıçak çekerek olaya karıştı. Eniştenin kardeşi Ö.K' nın savurduğu bıçak baldız Kutlucan'ın vücudunun çeşitli yerlerine 3 defa saplandı. Baldız Kutlucan olay yerinde hayatını kaybederken, Hüseyin Kutlucan, ise hafif şekilde yaralandı.

Adliyeye sevk edilirken gazetecilerin ?Neden yaptınız? Pişman mısınız?' sorularına cevap veren eşi A.K, ?Bir anlık kızgınlıkla oldu. Pişman değilim. Eşimin kıskançlığı yüzünden oldu. Beni kızlardan kıskandığı için. Ben öldürmedim kardeşim yaptı. Barışmak için gitmiştik, küfretti? dedi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber