22 Ağustos 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ağustos 2012 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bombalı patlamada 9 kişinin hayatını kaybettiği Gaziantep'e geliyor. Abdullah Gül, valiliği ve Şehitkamil Devlet Hastanesi'ndeki yaralıları ziyaret edecek. (11.00 / 12.00)

Patlamada hayatını kaybedenler için Bahaeddin Nakıboğlu Camisi'nde düzenlenecek cenaze törenine Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bazı bakanlar katılacak. (12.40)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden teyzesi Meliha Er için Rize il merkezindeki Şeyh Camisi'nde düzenlenecek cenaze törenine katılacak. (16.12)

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Gaziantep il başkanlığında basın toplantısı yapacak. (11.00)

Gaziantep'teki terörist saldırıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

İHD, karakollarda meydana gelen işkence iddialarıyla ilgili basın açıklaması yapacak. (12.00)

Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, ölümünün 26. yılında Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Umurbey Mahallesi'ndeki anıt mezarında törenle anılacak (Saat 10.00)

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Dili Konuşan Ülkeler (TDKÜ) İşbirliği Konseyi 2. Zirvesi'ne katılmak ve resmi ziyarette bulunmak amacıyla bugün öğleden sonra Bişkek'e gelecek.

Kırgızistan, yarın ikincisi yapılacak Türk Dili Konuşan Ülkeler (TDKÜ) İşbirliği Konseyi 2. Zirvesi'ne hazırlanıyor.

Suriye'de ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Trabzonspor ve Bursaspor'da play-off ilk maçlarıyla ilgili son antrenmanlar ve basın toplantıları yapılacak. Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş, play-off ilk turundaki Videoton maçıyla ilgili maçın oynanacağı H.Avni Aker Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Bordo-mavili ekip maçla ilgili son çalışmasını da yapacak. (19.30)

UEFA Avrupa Ligi play-off 1. maçında Hollanda'nın Twente takımını konuk edecek olan Bursaspor'da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, maçın oynanacağı Bursa Atatürk Stadı'nda bir futbolcunun da katılımıyla basın toplantısı yapacak. Yeşil ? beyazlı ekip maçla ilgili son çalışmasını da kendi tesislerinde yapacak. (17.00/18.00)

Bursaspor'un rakibi Hollanda temsilcisi Twente'nin teknik direktörü McClaren Bursa Atatürk Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek. Konuk ekip maçla ilgili son çalışmasını da statta yapacak. (20.00/20.30)

Ankara'da devam eden Genç Kızlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda Türkiye, grubundaki dördüncü maçında Slovakya ile karşı karşıya gelecek. (19.30)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber