70'lik ninenin toz isyanı

Çorum'un Sungurlu ilçesinde evinin önündeki yolun stabilize olması nedeniyle araçların geçerken oluşturduğu toza isyan eden 70 yaşındaki Güzide Ersan, çareyi yola tabela asmakta buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Eylül 2012 00:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ersan, zaman zaman sürücüleri durdurup sokağı toz bulutuna çevirmemeleri için de uyarıyor.

Fatih Mahallesi Erdek Sokak'ta oturan Güzide Ersan (70) isimli kadın, sürücülerin neden olduğu toz nedeniyle isyan bayraklarını çekince çareyi yola tabela asmakta buldu. Kendi imkanlarıyla hazırladığı tabelaya 'İnsan olan ağır gider' yazan yaşlı kadın, bunu sokağın ortasına astı. Kimi zaman astığı tabelanın önüne gelerek sokaktan hızlı geçen araçları durduran yaşlı kadın, sürücüleri ağır gitmesi konusunda uyarıyor.

"Evimizde oturamaz hale geldik" diyen yaşlı kadın, "Balkonumuza çıkıp temiz hava alamıyoruz. Sürekli huzursuzuz. Camları siliyoruz bir gün gitmiyor. Kaç defa yetkililere söylememize rağmen tamam diyorlar, ilgilenip yaparız diyorlar ama hiç kimse bir şey yapmadı. Biz de bu ülkenin vatandaşıyız. Bizde vergimizi ödüyoruz. Gelsinler rezilliğimizi kendileri de görsünler" dedi.

Basın mensuplarıyla sohbet ederken o sırada sokaktan hızlı geçen bir minibüsü durduran yaşlı kadın sürücüye kızdı. 'Oğlum canımızdan usandık ya. Ne olur biraz ağır gidin ağır' diyerek minibüs sürücüsüne kızan yaşlı kadının bu tepkisi karşısında sürücü neye uğradığını şaşırdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber