Toplum Gönüllüleri Vakfı'ndan öğretmen çocuklarına burs

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 31 Ağustos 2005 16:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplum Gönüllüleri Vakfı, 2005-2006 öğrenim yılından başlayarak TC vatandaşı olan üniversite öğrencisi öğretmen çocuklarına (devlet ilköğretim, lise ve dengi okullarında görevli veya bu okullardan birinden emekli bir anne ve/veya babanın çocuğu olan) burs veriyor.

ÖĞRETMEN ÇOCUKLARI İÇİN BURS BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

Toplum Gönüllüleri Vakfı 2005-2006 öğrenim yılından başlayarak TC vatandaşı olan üniversite öğrencisi öğretmen çocuklarına (devlet ilköğretim, lise ve dengi okullarında görevli veya bu okullardan birinden emekli bir anne ve/veya babanın çocuğu olan) burs sağlayacaktır.
Başvuran adayların değerlendirilmesi sürecinde adayların üniversite giriş sınavında aldıkları puan, ailenin ekonomik durumu, başka bir kurum veya kuruluştan burs almama kriterleri dikkate alınacaktır.
Burs almaya hak kazanan adayların bursiyerliklerinin devam edebilmesi için, Toplum Gönüllüleri Vakfı bünyesinde gerçekleştirilen sürdürülebilir sosyal sorumluluk projeleri içinde kendilerinin belirleyeceği bir alanda, üniversite çalışmalarını aksatmayacak şekilde ve ayda en az 6 (altı) saat gönüllü olarak görev almaları gerekmektedir
Başvurular 30 Ekim 2005 saat 17:00'de sona erecektir. Adayların burs başvuru formunun çıktısını alarak eksiksiz ve doğru olarak kendi el yazıları ile doldurduktan sonra diğer belgelerle birlikte Burhaniye Mahallesi Atilla Sok No: 16 Beylerbeyi 34676 İstanbul adresine göndermeleri gerekmektedir. Ayrıntılı bilgiye www.tog.org.tr adresinden ulaşılabilir.
Yukarıda belirtilen koşullara uygun olmayan başvurular değerlendirmeye alınmayacaktır.

Başvuruda Getirilmesi Gereken Belgeler
1- Nüfus cüzdanı fotokopisi
2- 1 fotoğraf
3- ÖSS puan bildirgesi fotokopisi
4- Devam etmekte olan öğrenciler için transkript
5- Kazandığı veya devam etmekte olduğu üniversiteden okuduğuna dair belge (kayıt olduktan sonra)
6- Burs başvuru formu
7- Anne ve babasının işyerlerinden bordro/belge veya emeklilik belgesi vb.
8- Aile kiracıysa kira kontratı fotokopisi
9- İkametgah belgesi

Önemli Not: Bu Fondan Sadece Öğretmen Çocukları Faydalanabilecektir. Tüm Üniversite Öğrencilerinin Başvurularına Açık Olacak TOG Gençlik Burslarına Başvurular 14 Eylül-5 Ekim 2005 Tarihleri Arasında Yapılabilecektir. Başvurular ve Burslarla İlgili Detaylı Bilgiler Yine www.tog.org.tr adresinden alınacaktır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber