Samanyolu Koleji Batıkent Kampüsü eğitime hazır

Samanyolu Eğitim Kurumları, yeni okuluyla Batıkent'te hizmet vermeye başlıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Eylül 2012 18:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

1983 yılında İvedik Kampüsü'nde eğitim öğretime başlayan Samanyolu, Batıkent'teki kampüste anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu ve fen lisesi ile hizmet verecek.

Yükselişini 2012 yılında temelini attığı Batıkent kampüsüyle devam ettiren okul, aynı yılda eğitim öğretime başlama mutluluğunu da beraberinde yaşıyor. Olimpiyatlardaki başarısıyla Türkiye'yi dünyaya tanıtan okul, LYS ve SBS'deki dereceleriyle Ankara'nın gururu oldu. Ulusal Bilim Olimpiyatları'nda 381, Uluslararası Bilim Olimpiyatları'nda 166, toplamda 547 madalyayla Türkiye'nin en başarılı okulu olan Samanyolu Eğitim Kurumları'nda eğitim ve bilimsel çalışmalar, sosyal ve kültürel faaliyetlerle desteklenerek öğrencilere çok yönlü bir eğitim veriliyor. Samanyolu Eğitim Kurumları, spor ve sanat alanında da çok sayıda başarılara imza atmayı başardı. Bu dönem hizmete açılacak olan Samanyolu Koleji Batıkent Kampüsü, yeni okulunda kayıt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Samanyolu Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hakan Yılmaz, Batıkent'te yoğun taleple karşılaştıklarını ve buradaki öğrencileri de Samanyolu kalitesini ve güvenilirliğini götürmek için Batıkent kampüsünü yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirdiklerini belirtti. Genel Müdür Yılmaz, ?Yeni eğitim sisteminin getirdiği düzenlemelere uygun, fiziki ve teknik donanım olarak en güzel şekilde yapılan kampüsümüz de, bilimsel amaçlı modern laboratuvarları, akıllı tahta ve donanımlı sınıfları, konferans salonu, kış bahçesi, kapalı spor salonu bulunuyor. Okulumuzun eğitim kadrosu da kalitemize uygun yapıda seçildi." dedi.

Akademik başarılarının yanında sosyal hayata hazır, kendine özgüveni olan bireyler yetiştirdiklerini ifade eden Genel Müdür Yılmaz, ciddi bir öğrenci takip sistemiyle velilerin öğrenciye ait eğitim öğretimin her aşamasında bilgilendirileceğini kaydetti. Yılmaz, kayıtlar konusunda yaşadıkları yoğun talepten dolayı da velilerinin teveccühüne teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber