Deniz astsubayından gökyüzünde sürpriz evlenme teklifi

İstanbul'da deniz astsubayı olarak görev yapan Emre Kaba, uzun süre arkadaşlık yaptığı hemşireye Muğla'nın Fethiye ilçesinde 2 bin metrede evlenme teklifinde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Eylül 2012 17:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatil için hemşire Fatma Eraslan ile Muğla'nın Fethiye ilçesine gelen astsubay Emre Kaba, sürpriz evlenme teklifini farklı bir gerçekleştirdi. Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde bulunan 1900 metre rakımlı Babadağı'na çıkan Kaba, yamaç paraşütü pilotları ile anlaşarak bir organizasyon yaptı. Paraşüt pilotları, Emre Kaba'nın uçacağı paraşütün iç kısmına, ?Ömrüm! Bir ömrü benimle geçirir misin? Fatoş' yazısı yapıştırdı.

Her şeyden habersiz olarak piste gelen Fatma Eraslan, pilot Hüseyin Akçay ile atlayışını gerçekleştirdi. Daha sonra pilot Feridun Keleş eşliğinde atlayış yapan Astsubay Emre Kaba da Fatma Eraslan'ın paraşütünün üzerine gelerek evlenme teklifinde bulundu. Eraslan paraşütün içindeki yazıyı okuyunca büyük şaşkınlık yaşadı.

Paraşüt pilotları tarafından kameraya kaydedilen bu dakikalarda yan yana yaklaşık 20 dakika uçan iki arkadaş Belcekız Plajı'na iniş yaptı. Emre Kaba, inişte yanında getirdiği yüzüğü Eraslan'ın parmağına taktı.

Muhteşem bir organizasyonla evlenme teklifinde bulunduğunu söyleyen Emre Kaba, kendisine yardımcı olan yamaç paraşütü pilotlarına teşekkür etti.

Sürprizden haberi olmadığını ve büyük şaşkınlık yaşadığını anlatan Fatma Eraslan ise ?Hiçbir şeyden haberim yoktu. Böyle bir şey beklemiyordum. Benim için büyük sürpriz oldu. Biraz naz yapayım dedim, ama pilotlar müsaade etmedi ve teklifi kabul etmek zorunda kaldım. Yoksa beni indirmiyorlardı.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber