Fatih Koleji'nden öğretmenlere 4+4+4 eğitimi

Tekirdağ Özel Fatih Koleji bünyesindeki öğretmenlere 4 haftalık 4+4+4 eğitimi seminerleri aldırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Eylül 2012 09:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni eğitim dönemi hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Okul Müdürü Yüksel Altın, bu yıl öğrencilerin yeteneklerini keşfetmeye yönelik eğitimlere ağırlık vereceklerini kaydetti.

Tekirdağ Özel Fatih Koleji 2012-2013 eğitim ve öğretim dönemi hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl okulda ilk defa 5 ve 6. sınıflara yabancı İngilizce hocasının ders vereceğini söyleyen Okul Müdürü Yüksel Altın, ?İlk defa okulumuzda yabancı dil eğitimini yabancı hocalar verecek. 5. sınıflarda 15 6. sınıflarda 12 saat yabancı dil dersi uygulanacak. Bu sayede çocuklarımız daha iyi İngilizce öğrenecek.? dedi.

Okulda 50 personelle yaklaşık 330 öğrenciye hizmet verdiklerini aktaran Altın, ?Hazırlıklarımızı tamamladık. Bu yıl interaktif eğitime okulumuzda ağırlık vereceğiz. Teknolojik eğitimleri daha sık kullanacağız. Özellikle branşlaşma eğitimlerini önemli ölçüde artıracağız. Yeni sistemle çocuklarımızın yeteneklerini keşfedecek, o yetenekleri ortaya çıkaracak eğitimlerimizi yoğunlaştıracağız. Müzik, beden eğitimi ve resim gibi alanlardaki çocuklarımız yeteneğini göreceğiz.? dedi.

Bu yıl ilk defa uygulanacak 4+4+4 eğitim sistemi ile ilgili aylardır hazırlık yaptıklarını ifade eden Altın, ?Hazırlıklarımızı tamamladık. Öğretmenlerimize uzman kadro tarafından 4 haftalık yeni sistemle ilgili konferanslar verildi. Öğretmenlerimiz yeni sistemle alakalı İstanbul'da konferansa katıldı. Bu seminer ve eğitimlerimiz yıl içerisinde de devam edecek. Biz çocuklarımızın daha iyi eğitim görmesi için çaba harcıyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber