Bitlis'e 5 yeni toplu taşıma aracı alındı

Sınırlı Sorumlu 13 Nolu motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Felemez Kök, 8 Ağustos ve Yükseliş mahalleleri için yeni toplu taşıma aracı aldıklarını söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 15 Eylül 2012 14:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kök, yaptığı açıklamada, bu mahallelere giden yol güzergahlarında sıkıntı yaşandığını ve bu nedenle yeni 5 araç aldıklarını bildirdi.

Yaşanan sıkıntıların alınan yeni araçlarla aşılacağını ifade eden Kök, şöyle konuştu:

"Yaklaşık 5 aydır akıllı kartlı sistemine geçtik. Ancak 8 Ağustos ve Yükseliş mahallesinin yollarının dar ve bozuk olmasından dolayı, defalarca ilgili kurumlarla yazışma yaptık. Fakat bir sonuç alamayınca imkanlarımızı kullanarak bu mahallelerde ikamet eden vatandaşların rahat ve talepleri karşılayabilecek kapasitede yeni araçlar getirdik. Bu araçlar bugünden itibaren çalışmaya başladı. Vatandaşlarımız bu araçlarda da kartını kullanabilecek. Diğer araçlarımızda olduğu gibi bu araçlarımızı da güvenlik kameralarıyla takip ediyoruz. Halkımıza hayırlı olmasını diliyorum ve hizmetlerimiz bununla sınırlı kalmayacak."

Kök, araçlarda nakit para kullanımını kaldıracaklarını ve bu nedenle vatandaşların "Kart 13" alması gerektiğini belirtti.

Muhabir: Şener Toktaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber