Velilerden eğitim tepkisi

Erzurum'da yeni eğitim ve öğretim döneminde 6'ıncı ve üstü sınıflarda Kuranı Kerim ve ikinci yabancı dil derslerinin olmaması velilerin tepkisini çekti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Eylül 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzurum'da yeni eğitim ve öğretim döneminde 6'ıncı ve üstü sınıflarda Kuranı Kerim ve ikinci yabancı dil derslerinin olmaması velilerin tepkisini çekti. Yeni Eğitim sisteminin büyük bir sevinçle karşılandığını, ancak uygulamada eski sisteme göre bu yıl altıncı sınıfa başlayan öğrencilerin yeni uygulamadan yararlanamadığını vurgulayan veliler, uygulamanın sistem amacına ters düştüğünü, eski sistemden kalan öğrencilerin adeta cezalandırıldığını öne sürdüler.

Erzurum il Milli Eğitim Müdürlüğüne çağrıda bulunan veliler, 6 ve üstü sınıflarda okuyan öğrencilerin de Kuran'I kerim ile ikinci yabancı dil uygulamasından yararlandırılmasını isteyerek, durumu Milli Eğitim Bakanlığına taşıyacaklarını ifade ettiler.

OKUL SERVİSLERİ

Okul servisleri konusunda da şikayetlerini dile getiren veliler, okullarda eğitim ve öğretimin sabahleyin saat 07.30'da başladığını, servislerin ise öğrencileri 06.15'te alıp erken saatlerde okullara bıraktığını kaydederek, Milli Eğitim Müdürlüğünün bu konuda denetim yapmasını talep ettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber