Bilgisayarsız muhtarlık kalmadı

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan sözünü tuttu, 113 muhtar bilgisayarlarına kavuştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Eylül 2012 12:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konak ilçesinin 113 mahalle muhtarıyla her fırsatta bir araya gelen Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, 'her muhtara bir bilgisayar' sözünü yerine getirdi. Göreve geldiği ilk gün, Konak muhtarlarının kendilerine ait birer dizüstü bilgisayara sahip olacaklarını söyleyen Başkan Tartan, 113 muhtarı bilgisayar sahibi yaptı.

113 BÜYÜK YÜREK

Konak'ta mahalle muhtarlarının vatandaşlara daha modern ve çağdaş koşullarda hizmet verebilmelerini sağlamak amacıyla bugüne dek ofisleri yenilenen, çevre düzenlemeleri yapılan muhtarlık ofislerinin ardından, dizüstü bilgisayarlarla muhtarların eksikleri tamamlandı. Muhtarların samimiyetle, özveriyle, emekle hizmet yaptığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Hakan, 113 büyük yürekle birlikte çalıştıklarını söyledi. Başkan Tartan sözlerine şöyle devam etti:

"Demokratik toplum sürecinde ve toplumsal dayanışmada muhtarlarımız en önemli yapıtaşlarımız. Dört yıla yaklaşan görev süremizde iyilikle, yürek sevecenliğiyle ama hep doğruları savunarak ilerledik. Muhtarlarımız, Konak'ta hizmet giden her noktada bizimle birlikte olan uçbeylerimizdir. Sadece özverili çalışmalarıyla değil, gerektiğinde vatandaşın sırdaşı, dert ortağı, abisi, ablası olarak da görev başındalar. Onlar ne kadar huzurlu, mutlu, donanımlı olursa toplum da o kadar iyi hizmet alır. Muhtarlarımızın mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur. "

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber