25 Eylül 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Eylül 2012 09:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Van'ın Kalecik köyünde TOKİ tarafından yaptırılan deprem konutlarının kura çekim törenine katılacak. Şahin, daha sonra Saran Holding tarafından yaptırılan spor salonunun açılışını gerçekleştirecek. (11.00 / 16.00)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Belçika Büyükelçisi Pol de Witte'yi makamında kabul edecek. (11.30)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin açılış ve beyaz önlük giyme törenine katılacak. (10.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Hentbol Federasyonu'nu ziyaret edecek. (09.00)

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Balyoz Darbe Planı Davası'nda 18 yıl hapis cezası alan partisinin İstanbul Milletvekili Engin Alan'ı Silivri Cezaevi'nde ziyaret edecek. (14.00)

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Suudi Arabistan Din İşleri Başkanı Salih bin Abdülaziz ile ortak basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

Şanlıurfa'da, TBMM Başkanlığı ve Avrupa Birliği tarafından düzenlenen 'Kültürler Arası Diyalog Forumu' gerçekleştirilecek. (09.00)

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, ?Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası' ile ilgili basın toplantısı yapacak. (15.00)

Mersin merkezli 5 ilde terör örgütü KCK'ya yönelik operasyonda 32 kişi gözaltına alındı. Gelişmeler takip ediliyor.

Yem fiyatlarının artış göstermesiyle besiciler elindeki bütün hayvanları pazara indiriyor. Şehir merkezlerinde farklı noktalarda kurbanlık için henüz pazarlar kurulmadı, ancak ilçelerde ve şehrin hayvan pazarlarına kurbanlık getirilmeye başlandı.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, New York'ta, BM Genel Kurulu toplantıları kapsamındaki temaslarını sürdürecek.

Suriye ile ilgili gelişmeler takip ediliyor.

Rusya'da, trafikte hata yapan bir sürücüden polisin, kredi kartından rüşvet tahsil ettiği görüntüler ülke gündemine oturdu.

AVRASYA FEED

Kayseri Genç Sanayici ve İşadamları Derneği (GESİAD), yaklaşık 50 iş adamı ile Kazakistan'a çıkarma yaptı. Kazakistan'ın eski başkenti ve finans merkezi Almatı'da Kazak iş adamları ile bir araya gelen GESİAD üyesi Türk iş adamları, Kazak meslektaşları ile iki ülke arasındaki ticari ilişkileri masaya yatırdı.

2012 Dünya Süpersport Şampiyonası'nda üçüncü kez şampiyonluğunu ilan eden Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Polat Renaissance İstanbul Bosphorus Hotel'de basın toplantısı yapacak. Toplantıya, Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar da katılacak. (11.30)

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur maçları, Niğde Belediyespor-Beşiktaş ve Sakarya Atatürk Stadı'nda seyircisiz oynanacak olan Dersimspor-Gençlerbirliği maçlarıyla başlıyor. (14.30/18.00)

Galatasaray Spor Kulübü Basketbol Şubesi yeni sezon açılışını Van'da yapacak.

Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksek Okulu ile Spor Bilimleri Derneği işbirliğiyle Rektör Murat Tuncer başkanlığında, ?Spor Bilimleri Açısından 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nı Değerlendirme ve Çözüm Önerileri' konulu toplantı düzenlenecek. (10.00)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber